top of page
Keresés

FONTOS VÁLTOZÁSOKKAL INDUL A SUNKID ÚSZÓISKOLA

Kedves Vendégeink és kedves kis SunKidek!


Szeptember 11-én megkezdjük az őszi úszószezont, melyre sok szeretettel várunk minden úszni vágyó gyerkőcöt egészen 4-től 16 éves korig!


BEJELENTKEZÉS Az online bejelentkezéssel már megkezdtük az ismerkedést a nyári időszakban, azonban szeptember 11-től kizárólag így lesz lehetőség az órákra jelentkezni, melyet az alábbi linken keresztül tehetnek meg: https://www.sunpalacefitnessandspa.com/uszasoktatas


ÚJ CSOPORTOK Új csoportkategóriákat vezetünk be, ezzel is növelve úszóiskolánk hatékonyságát.


Halacska kezdő csoport: 4 éves kortól várjuk azokat a piciket, akik még egyáltalán nem tanultak úszni ezelőtt, illetve azokat is, akik segédeszközökkel (karika,nudli,deszka) hason és háton való lábtempózást már elsajátították.

Delfin középhaladó csoport: Ide várjuk azokat a gyerkőcöket akiknek nem okoz problémát a buborékfújás (fejüket már könnyedén a vízbe teszik),illetve a gyors-és hátúszás lábtempóját deszkával/deszka nélkül el tudják végezni.

Cápa haladó csoport: Ebbe a csoportba várjuk a nagyobbakat, akik legalább egy úszásnemben magabiztosan úsznak, szeretnének technikában javulni, valamint a többi úszásnemben ügyesedni.

Krokodil vegyes csoport: Szerettünk volna egy olyan időpontot is biztosítani, ahova kortól/tudástól függetlenül tudnak jönni azok az úszni vágyó gyerekek, akiknek a saját csoportjuk időpontja nem megoldható.


Szeretettel várunk mindenkit, hamarosan csobbanunk!


131 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page