top of page
Keresés

RÉSZLEGES NYITÁSI INFORMÁCIÓK

VERSENYZŐK FIGYELEM


Kedves Vendégeink!

Ahogyan az idáig is köztudott volt, számos él és versenysportoló van aktív klubtagjaink között, amire nagyon büszkék is vagyunk. Több megkeresést is kaptunk a zárvatartási időszakunk alatt, hogy a kormányrendelet értelmében az aktív versenyzői engedéllyel rendelkezők sportolhatnak-e nálunk, amire a válasz mostantól IGEN!


Szeretettel várjuk a 2021-es évre AKTÍV versenyzői engedéllyel rendelkező Vendégeinket.


Néhány fontos információ a jelenlegi működésünkkel kapcsolatosan: A maszk használata mindenhol kötelező, egyedüli kivétel az edzés végrehajtásának időintervalluma medence és fitness részlegünkben! Csak és kizárólag érvényes versenyengedéllyel rendelkező Vendégek látogathatnak minket, aminek felmutatása kötelező a recepciónkon belépéskor! Jelenleg csökkentett üzemeléssel működünk, így a wellness részleg (beleértve a gőzt, a jakuzzit, a szaunát és a pihenőrészleget) zárva tart. Az úszómedence teljes értékűen használható. A Sun Palace Bar-ból csak elvitelre kérhetők termékeink, az asztalok, valamint a pult nem használható!

Nyitvatartás: Hétköznapokon 06:00-19:00, Hétvégén és ünnepnapokon 08:00-19:00.


A hivatalos versenyengedéllyel NEM rendelkező Vendégeink számára sajnos a korlátozó kormányrendeletek érvényessége miatt továbbra sem nyithatunk ki.


484 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page