top of page
IMG_5076.JPG
oroszlanfeheren.png

UJJADY HARALD ARNOLD

Ép testben ép lélek. Bizony mára már elcsépeltté vált szállóige, pedig jelentése magában hordozza azt a teljességet, amely az egyik legfontosabb emberi érték kell, hogy legyen! Test, lélek és szellem összhangja – erre kell törekednünk nap mint nap. Örömmel segítek Neked megtalálni az összhangot, amelyet bár csak saját magadnak teremthetsz meg, de egy mentor ebben nagy hasznodra lehet.

Végzettségek

Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar, Testnevelő, edző szak (testnevelő tanár, aerobikedző)

Testnevelési Egyetem,MA/MSc testnevelő tanár – gyógytestnevelő

Edzésmetodika:

Több éves edzői tapasztalatom megerősített abban a hitemben, hogy csak az aprólékos, precízen felépített és jó hangulatú mozgásnak van értelme. Edzésmetodikám a vendég fizikai állapotától függően tartalmaz rehabilitációs vagy épp prevenciós gyakorlatokat, mobilitásfejlesztést, az aszimmetriák lehető legnagyobb mértékű kiküszöbölését, míg haladó tanítványaim esetében az erőemelés alapjait igyekszem átadni. Edzéseim során elegyítem a saját testsúlyos, valamint a súlyzós, géppel végzett gyakorlatokat, illetve rendszeres szereplői edzéseimnek a különböző funkcionális eszközök (gumiszalagok, instabil felületek, TRX, kettlebell).

Rendkívül fontosnak tartom a pozitív légkört, hiszen a barátságos, oldott közegben a vendégek is jobban tudnak a sporttevékenységre koncentrálni, s így jelentősen nagyobb az esély céljaik elérésére.

Beszélt nyelvek

magyar, angol

Tel.: +36 70 510 4287

Email.: ujjadyharald@gmail.com

bottom of page