top of page

EXKLUZÍV FITNESS- ÉS WELLNESS KÖZPONT ÓBUDÁN 

3 szintes edzőterem és wellness, 25 m-es úszómedencével

Több ezer négyzetméteren kínálunk prémium minőségű szolgáltatásokat. Magasan képzett edzőkkel három teremben várunk csoportos óráinkon, kondi termünkben világszínvonalú, orvosok által tervezett és élsportolókkal tesztelt Cybex géppark garantálja a biztonságos és hatékony edzést.

Wellness részlegünk egyedülálló: 4 sávos, 25 m-es úszómedence, szauna, jakuzzi, masszázsok –minden, ami feltöltődéshez és a tökéletes sportélményhez szükséges.

Lazulj  el  a  harmóniában!  Tökéletes  háttere ennek a világbajnok  belsőépítész  Varró Zoltán  által megálmodott design. Fitness- és wellness központunkban nagy hangsúlyt fektetünk a magas szintű higiéniára, a családbarát szolgáltatásokra és a kiváló kiszolgálásra. Célod optimális elérését magasan képzett, Testnevelési Egyetemet végzett edzőink segítik, többen közülük élsportolók, korábbi világ – és Európa-bajnokok. 

Látogass el hozzánk!

FITNESS

A loft hangulatú fitness részleg a legmodernebb prémium minőségű Cybex gépparkkal vár! Garantáltan megtalálod eszközparkunkban azokat az eszközöket, melyek hatékonyan szolgálják kitűzött céljaidat: több mint 20 kardió- és közel 30 erősítő gép, különféle innovatív fitness eszközök (például TRX, kettlebell, bosu, egyensúlyozó párna, sparrow bag, dynair, SMR henger) állnak rendelkezésedre. Kondi termünkben fókuszban az egészségtudatos sportolás: éppen ezért választottuk a világszínvonalú, orvosok által tervezett és élsportolókkal tesztelt Cybex gépparkot, mely ízületkímélő módon garantálja a biztonságos és hatékony edzést.

IMG_3610.JPG
IMG_3835 2.jpg

WELLNESS

Úszómedence - Szauna - Jacuzzi

Budapesten egyedülálló wellness részlegünkön mindent megtalál, ami a feltöltődéshez és a tökéletes sportélményhez szükséges! Tökéletes háttere ennek a világbajnok belsőépítész Varró Zoltán által megálmodott különleges, de igazán otthonos design.

KIEMELT HÍREINK

bottom of page