top of page
Keresés

VÁLTOZÁSOK A WELLNESSBEN

Az elmúlt időszakban sajnos rengeteg problémát okozott nekünk az elszabadult energiaárak okozta drasztikus rezsiemelkedés. Fájó szívvel, de meg kell hoznunk olyan döntéseket is, amelyekkel a kialakult helyzetre reagálunk, viszont nagyban befolyásolják üzemelésünket. Az elmúlt hónapokban különösen nagy figyelmet fordítottunk a belépési adatok elemzésére, így a legfrekventáltabb időszakokban tartjuk nyitva wellness részlegünket, a kevésbé látogatott idősávokban bezárjuk.


A Jakuzzi a helyzet normalizálódásáig, 2023. január 2-től átalakul hidegvizes merülőmedencévé. A gépészet alkalmas arra, hogy a keringtetést megfelelően ellássa, így minden higiéniai kritériumnak eleget téve üzemelhet.


2023. január 2-től a gőzkabin és szauna nyitvatartása a következőképpen alakul: Hétköznapokon: 07:00 – 11:00 és 16:00 – 22:00 tart nyitva. Hétvégén: 08:00 – 11:00 és 16:00 – 21:00 tart nyitva.


Sajnos ez az időszak sokunk számára nehezebb, így kérjük kedves Vendégeinket, hogy további kérdéseikkel, észrevételekkel, esetleges panaszaikkal ne recepciós kollégáinkat, hanem clubmenedzserünket, Kardos Gábort keressék a kardos.gabor@sunpalacefitness.hu email címen.


Üdvözlettel, a Sun Palace Fitness csapata!
337 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page